Cercarmenu   Castellano Valencià     menu menu menu
Conselleria d'Infraestructures i Transport         Càtedra Demetrio Ribes UVEG-FGV
1909-2009 / 100 anys d'aviació espanyola - Comunitat Valenciana

Contacte

Si vol fer-nos cap suggeriment o està interessat a rebre més informació sobre el 150 aniversari del ferrocarril Alacant - Madrid, sols ha d'omplir el formulari següent i polsar enviar.

ADRECES I TELÈFONS
Càtedra Demetri Ribes UVEG-FGV
C/ Universitat, 2. 46003 València (Espanya)
Tel. i Fax (+34) 96 3864986
Correu electrònic: catedradr@uv.es

Nom i cognom *
Correu electrònic *
Escriga ací els seus comentaris *

Accepte la política de privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals del formulari seran mecanitzades i incorporades a una base de dades que constituïx el fitxer automatitzat per a la recepció de missatges de la Conselleria d'Infraestructures i Transport / Càtedra Demetrio Ribes UVEG-FGV.
Les dades personals estan destinades a ús exclusivament intern de la Conselleria d'Infraestructures i Transport / Càtedra Demetrio Ribes UVEG-FGV.
Les persones interessades que ens remeten les seues dades personals, tenen dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades en els termes establits en la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si ens envia i/o ompli el formulari, consent expressament que procedim al tractament automatitzat de les seues dades personals.


Enviant